/logo.jpg

VENTILATIE
LUCHTKANALEN

luchtkokers, dampkappen, brandkleppen, filters, roosters, ventilatoren, luchtverwarming

Clima Construct nv.

Herentalsebaan 444
2160 Wommelgem
Tel. 03/354.00.63

googleplus_climaconstruct.png

Software

Wij bieden u verschillende software downloads gratis aan. Dit zijn eigen ontworpen programma's maar ook software die door onze leveranciers werd ontworpen.

Hoe toegang bekomen tot de software?

Het volstaat om een mail te sturen naar marketing@climaconstruct.be met de vermelding dat u onze software wil gebruiken en downloaden. U krijgt dan de eerst volgende werkdag van ons per mail een antwoord. In die mail staat een link naar een webpage met de software die u dan kan downloaden.

Software, overzicht.

Dimsoft van Wildeboer

Dimsoft Wildeboer
Dimsoft van de firma Wildeboer. Duitse versie. Selfinstalling executable. Grootte van de zip-file: 7MB. Vereiste disk space voor de installatie: 8,5 MB.

HvAc versie 7.2

softwarelHvAc 7.2
HvAc versie 7.2 is door ons ontworpen software om verschillende berekening uit te voeren voor cv/av techniek en voor luchttechniek - clima.

IV Produkt Designer 12

IV Product Designer 12
IV Produkt Designer 12. Versie beschikbaar in verschillende talen (na installatie). Selfinstalling executable. Grootte van de installatiefile: 17MB. Vereiste disk space voor de installatie: 41MB.

Thest Selection software (BPS Clima) v1.1

Thest Selection software (BPS Clima) v1.1
Thest Selection software versie 1.1 van het Italiaanse BPS Clima. Selfinstalling zipfile. Grootte van de installatiefile: 3,5MB. Vereiste disk space voor de installatie: 8,5MB.

SelectVent for Elektrovent v2.4.1

ElektroventFansSelectionRel241.jpg
Elektrovent Fans Selection Rel 2.4.1 van het Italiaanse Elektrovent. Selfinstalling file. Vereist paswoord. Grootte van de installatiefile: 11MB. Installatie is in Italiaans maar software draait ook in het Engels.

Aansprakelijkheid

Onze software wordt u gratis verschaft. Dienovereenkomstig erkent en stemt u ermee in dat Clima Construct, zijn gelieerde ondernemingen en het personeel van Clima Construct niet aansprakelijk zijn in verband met of als gevolg van uw gebruik van deze software. Uw enige recht of genoegdoening met betrekking tot problemen of ontevredenheid met deze software bestaat uit het onmiddellijk ongedaan maken van de installatie en het niet verder gebruiken ervan.